DIY overzicht

DIY en geniet van jouw eigen creatie!

 

Met een DIY geniet je dubbel 😉

Je geniet van de tijd die je vrij maakt om met je handen iets nieuws te creëren. Je bent even met niets anders bezig in je hoofd omdat je focust op je creatie. Als alles klaar is, geniet je daarna ook nog lang van je creatie!

Op deze pagina ontdek je onze Cocon-DIY waarmee je thuis zelf aan de slag kan gaan! Een moment voor jezelf of om te delen met je kinderen, vriendinnen, … Jij kiest de plaats, tijdstip en het gezelschap! Wij bezorgen je alle materialen.

Elk pakket stelden we zelf samen. Elke werkbeschrijving en patroon komt van onze hand. Wij zijn alvast benieuwd wat jij met jouw handen creëert!

Jouw creatie klaar? Deel ze ook met ons @het_cocon op Instagram en Facebook en gebruik #coconmoments zodat wij kunnen mee genieten!

Veel plezier ermee!

 

DIY in de kijker: bokaaltje troost

 

Dé manier om droogbloemen ook buiten te zetten. Droogbloemen zijn geen fan van water. Maar door ze op de juiste manier in een bokaaltje te verwerken, kunnen ze wel een hele tijd buiten staan.

Breng een bokaaltje troost naar je geliefde.

Met deze DIY kan iedereen aan de slag gaan thuis. Je hebt enkel een glazen bokaal, luchtdrogende klei en gedroogde bloemen nodig.

Een glazen bokaal met een gouden dekseltje vind je vast wel in je supermarkt. Luchtdrogende klei vind je in elke hobbywinkel.

Heb je niet meteen gedroogde bloemetjes in huis? Bestel een mini-boeketje en je hebt een 10-tal bloemetjes die je kan gebruiken voor jouw bokaaltje troost. Voor een combinatie van meerdere bokaaltjes troost, kan je verschillende mini-boeketjes bestellen. 

Wordt verwacht:

NIEUWE DIY november 2020

Thuis creatief aan de slag gaan? Dat kan!

 

Ontdek hieronder onze verschillende DIY pakketten of materialen! In een pakket zitten alle materialen die je nodig hebt om leuke creaties te maken. Aan de hand van een duidelijke werkbeschrijving in het pakket kan je stap voor stap met de foto’s en tekst aan de slag.