Over ons Cocon

Over ons Cocon

Hallo! Wij zijn Mietje & Joke en nemen jou graag mee in ons verhaal. Want samen met jou creëeren we graag unieke momenten. Je weet wel… van die momenten dat je gelukkig bent om kleine dingen. Bijvoorbeeld omdat je tijd voor jezelf kan nemen of omdat je met een kleine attentie iemand anders gelukkig maakt. 

Creating moments… voor jezelf, met of voor anderen. Dat brengen wij samen graag naar voren met ons Cocon.

>1.000 
mooie momenten mochten we het afgelopen jaar creëeren!
Zoveel bestellingen hebben we met veel zorg klaar gemaakt!

Grote dromen

 

We droomden groot in het voorjaar 2019 en hadden veel plannen om een creatieve leegte in onze regio op te vullen! Een ruim aanbod creatieve workshops en inspirerende lezingen in de Noorderkempen. Intussen kan je op verschillende plaatsen in de buurt wel een avondje creatief ontspannen.

Tegelijkertijd ondervonden wij ook dat én een job, én een huishouden én de organisatie van workshops weinig ruimte over liet om zelf creatief aan de slag te gaan. Toen we verplicht moesten sluiten door de COVID-19 maatregelen, kwam die tijd wel vrij en konden we zelf creatief aan de slag. En of we daarvan genoten hebben! 

Bijna 500
droo(m)(g)boeketten voor mama’s, dochters, vriendinnen, juffen, baby’s, bruidsmeisjes, bruiden, communicanten, …

Hoe het begon…

 

In de zomer van 2019 lanceerden we Het Cocon in het centrum van Wuustwezel. Een sfeervolle ontvangstruimte in het oude Gemeentehuis van het dorp waar we regelmatig creatieve workshops en inspirerende lezingen organiseren. Honderden mensen uit Wuustwezel en omgeving beleefden intussen een ontspannende avond in ons Cocon. Misschien was jij er ook wel bij?

Droo(m)(g)boeketten

 

We creëerden verschillende cadeautjes, vaak met droogbloemen. Toen we je in 2019 onze houten Cocon poppetjes voorstelden, inspireerden we je graag met een tof cadeau waarbij je zelf je gezin kan samen stellen. Om dat geheel af te werken (perfectionistisch kantje van allebei ;-)) voegden we ook een mini vaasje met droogbloemetjes toe. We zetten onze eerste stapjes in de wondere wereld van droogbloemen.

De vazen werden steeds maar groter en met veel passie en plezier creëeren wij intussen jouw droo(m)(g)boeket op maat. Passend bij dat ene kastje, in je interieur, bij het doopsuiker of voor jouw beste vriendin die je wil verwennen met een boeket in haar lievelingskleur,…

Wij denken mee na over jouw droo(m)(g)boeket! Wij mochten al ondervinden hoe groot het geluksmoment kan zijn bij ontvangst van het boeket voor welke gelegenheid ook! We verwelkomen jou ook graag! 

Meer weten over ons?

Kunnen we voor jou een gepersonaliseerd cadeau of droo(m)(g)boeket uitwerken?