Het Cocon – voorstelling

Fijn dat je ons wil
leren kennen!

Hallo! Wij zijn Mietje & Joke en nemen jou graag mee in ons verhaal. Want samen met jou creëeren we graag unieke momenten. Je weet wel… van die momenten dat je gelukkig bent om kleine dingen. Bijvoorbeeld omdat je tijd voor jezelf kan nemen of omdat je met een kleine attentie iemand anders gelukkig maakt. 

Creating moments… voor jezelf, met of voor anderen. Dat brengen wij samen graag naar voren met ons Cocon.

Mietje Hooyberghs

Leerkracht met het leukste bijberoep!

Mietje is fiere mama van Flor (2013) en Lena (2017) en engageert zich er dagelijks toe om leerlingen van het secundair onderwijs de kneepjes van de modebranche te leren.

Ik heb al veel patroontjes genaaid en zelf ontworpen! Iets nieuw creëeren, is iets waar ik eindeloos veel tijd aan kan spenderen! Macramé plantenhangers, stempels, vinyl creaties, plantjes kweken, wandhangers, punch needle, smyrna (wand)tapijtjes, betonnen kaarslichthouders, zeepjes maken, … In ons huis vind je wel in elk hoekje een eigen creatie!

Toen mijn papa ziek was, besefte ik meer dan ooit tevoren: Pluk de dag! Als geen ander weet ik te appreciëren dat je met (kleine) gepersonaliseerde cadeautjes iemand raakt en – hoe moeilijk de situatie ook – toch een geluksmomentje creëert.

Liefs, Mietje

Joke Sips

Zelfstandig KMO bedrijfsadviseur met een creatieve uitlaatklep!

Joke is trotse mama van Feel (2013), Guus (2017) en Estelle (2018) en ondersteunt starters, ondernemers en KMO’s met strategisch advies of projectmanagement.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig! Daarmee kan ik me volledig ontspannen en denk ik aan niet veel anders. Kaartjes ontwerpen, taarten bakken en versieren, houtbranden, punniken, raamtekeningen met krijtstift creëeren, handlettering, tafelstyling,… bedenk het zo gek en ik heb het ongetwijfeld al geprobeerd of cadeautjes op maat mee gemaakt.

Met de komst van Estelle is ons gezinnetje compleet en vond ik het tijd om het creatieve meer plaats te geven in mijn leven. Het is iets wat ik van jongs af aan graag doe en doorheen m’n carrière wat op de achtergrond was geschoven.

Liefs, Joke