Over welke mooie momenten hebben we het eigenlijk? Zet je er even bij neer.

Over welke mooie momenten hebben we het eigenlijk? Zet je er even bij neer.

4 augustus 2020

We willen jullie meer laten mee genieten van de verhalen en mooie momenten die achter een foto schuilen. Een website is daar niet dynamisch genoeg voor en op social media wil je vooral scrollen voor de foto’s… toch? 

Creating moments

Vanaf de start van ons Cocon hadden we voor ogen om “momenten met gouden randjes” te creëeren. We begonnen met het organiseren van creatieve workshops en inspirerende lezingen. Mensen samen brengen en een avond inspireren, laten genieten, ontspannen. Het hoofd even leeg maken na een drukke werkdag en even tijd voor jezelf nemen.

 

Cocon poppetjes

Van bij de opstart, kan je je eigen familie samen stellen met onze Cocon poppetjes. Daardoor kwamen de verhalen tot bij ons. Soms echt met een krop in de keel. Soms met een traan in de ogen. Want niet elke familie is nog compleet. Soms met een grote glimlach. Andere families worden nét completer. We kregen het afgelopen jaar heel uiteenlopende vragen en hebben ze met veel plezier gemaakt. Want we voelden dat we hiermee een verschil konden maken. Een momentje creëeren voor de ontvanger. 

 

Klein of groot

Niet elk moment is even groots natuurlijk 🙂 En dat is ook helemaal prima. Jezelf verwennen met een leuk accessoire is je zeker gegund! Maar misschien vraag je je nog altijd af wat we eigenlijk bedoelen met een mooi moment samen met jou creëeren? Wel… daarom is deze blog er nu. 

 

Beleven

We zullen je in deze blog meenemen in de verhalen die tot bij ons komen zodat jij ze ook een stukje mee kan beleven. Zonder namen natuurlijk 🙂 Of misschien fictieve namen, we zullen zien hoe het loopt.

Als het de zoveelste dag op rij regent of (te) heet is, als je kinderen de ene beker na de andere morsen na een lange werkdag, … dan haal je misschien wel energie uit zo’n verhaal. 

 

Onze favoriet

Misschien vraag je je al af over welke verhalen het gaat? Wat we mochten creëeren om een mooi moment vorm te geven? We hebben er intussen tientallen verzameld. En eerlijk waar… we hebben geen favoriet. Het is geen wedstrijd.

We voelen ons vereerd dat we iets gepersonaliseerd mogen creëren voor jou. Want vaak kunnen we je niet op voorhand exact laten zien hoe het eindresultaat zal zijn. En toch vertrouw jij ons met een opdracht op maat en weet je dat het goed komt. 

Benieuwd naar kleine en grote momenten achter een foto? Beleef het voortaan hier op onze blog!

 

Meer pakketjes door Corona periode

Afgelopen weken en maanden mochten we veel cadeautjes maken die rechtstreeks naar de gelukkige verstuurd werden. Het laatste dat we verzonden was een maxi droogboeket dat naar een hoogzwangere vriendin gestuurd mocht worden in Keerbergen. Een gezamenlijk cadeau van al haar jeugdvriendinnen omdat ze haar nu niet meer kunnen zien door de bubbels en haar toch willen laten weten dat ze samen aftellen naar het kleine wondertje. We voegden een kaartje bij met de tekst van de 3 vriendinnen. 

“Omdat afspreken in levende lijve geen optie is, willen we je met een bloemetje laten weten dat we aan je denken en mee de dagen aftellen tot jullie meisje er is! Heel veel liefs, je jeugdvriendinnen K, L en S. Xxx”